24 iunie 2024

Semineele norvegiene: ce trebuie să știi despre ele?

Vrei să aduci în propria locuință o sursă suplimentară de căldură, de care să te bucuri pe termen lung, fără a avea, însă, nevoie de un horn pentru evacuarea fumului?

Atunci este bine să știi că ai la dispoziție seminee:https://www.seminee-expert.ro norvegiene deosebite, care te ajută atât să economisești spațiu, dar și să te bucuri de o atmosferă deosebită acasă, mai ales în serile friguroase din anotimpul rece. Este vorba despre unele dintre cele mai moderne tipuri de șeminee spre care te poți orienta!

Seminee norvegiene – prin ce se deosebesc acestea de șemineele clasice?

Spre deosebire de șemineele clasice, pe bază de lemne, despre cele norvegiene este bine să știi că au o ardere curată, întrucât nu emit noxe. Mai mult, le poți încorpora foarte ușor în piesele de mobilier pe care le ai deja, iar astfel îți ușurezi munca și te bucuri de un aspect cu totul deosebit în locuința personală.

Respectă normele europene privind emiterea noxelor

Unul dintre cele mai mari avantaje, de care ai parte datorită șemineelor norvegiene este acela că ele sunt certificate și respectă cele mai stricte norme europene privind nivelul de noxe, dar și de siguranță în exploatare. De exemplu, șemineele din această categorie consumă chiar și cu până la jumătate mai puțin din cantitatea de lemne decât șemineele clasice și au nevoie de mult mai puțin aer pentru întreținerea arderii.

Pot fi liniare sau pe colt

În funcție de mobila pe care o ai deja și în care vrei să încorporezi noul șemineu, este bine să știi că modelul în care investești poate fi liniar ori pe colț. Ambele variante sunt practice și ușor de folosit pe termen lung, ajutându-te totodată să economisești spațiu prețios în casă.

Alegi dintr-o gamă variată de culori

De la albul pur, până la gri antracit, wenge sau negru – iată doar câteva dintre opțiunile pe care le ai la dispoziție din punct de vedere cromatic atunci când vine vorba despre șemineul pe care îl alegi. Pentru a fi sigur că iei decizia corectă, pune în balanță și aspectul mobilei din casă, precum și celelalte obiecte decorative: doar astfel vei creiona o imagine de ansamblu plăcută estetic.

Îți dorești un șemineu cu sau fără spațiu de depozitare?

Despre șemineele norvegiene mai trebuie să știi că pot fi simple sau pot avea încorporat un spațiu special pentru depozitarea lemnelor. Dacă optezi, de exemplu, pentru un model cu spațiu de depozitare a lemnelor, îți va fi mult mai ușor să îl folosești pe termen lung. De ce? Vei putea depozita o cantitate însemnată de lemne chiar lângă focar, pentru a o putea utiliza ori de câte ori este nevoie.

Poți comanda online șemineul dorit

Internetul îți stă la dispoziție astăzi pentru a comanda șemineul pe care ți-l dorești. În acest fel, economisești timp prețios, pe care îl poți folosi pentru a petrece momente de calitate alături de cei dragi. De asemenea, online găsești o varietate de modele deosebite, atât din punct de vedere al design-ului, cât și din punct de vedere a dimensiunilor și a culorilor, iar când ești sigur, îți poți plasa comanda în numai câteva momente.

Seminee-expert.roîți este mereu la îndemână când îți dorești o sursă suplimentară de căldură, atât pentru interior, cât și pentru exterior. Aici găsești cel mai interesant semineu pe lemne Seminee-Expert, dar și modele moderne, fie că sunt ele electrice, norvegiene sau pe bază de bio-ethanol.

Date de contact:

Email: office@seminee-expert.ro

Telefon: +4 0721 280 587 / +4 0784 292 820 / +4 0763 687 665