17 iulie 2024

Garderoba feminină: TOP 3 piese de bază care nu pot lipsi din dulapul unei femei 

Garderoba unei femei este, de cele mai multe ori, plină cu diferite articole vestimentare și încălțăminte, însă cu toate acestea există situații când reprezentantele feminine nu știu cu ce să se îmbrace. Un lucru ciudat pentru bărbați, însă foarte obișnuit pentru partea feminină. De ce se întâmplă acest lucru? Ei bine, răspunsul este unul simplu, mai exact, chiar dacă în dulap există numeroase haine printre ele nu se găsesc piesele de bază, care se potrivesc în diverse ținute și pot fi purtate în multe contexte. Astfel, găsești în dulap o bluză superbă, lucrată foarte frumos și cu detalii splendide, însă nu ai cu ce să o asortezi, pentru că baza ta vestimentară nu este formată. 

Descoperă 3 piese care își merită locul în garderoba oricărei femei

 

1. O rochie care se așează impecabil pe tine 

O rochie aleasă corect, care să fie potrivită pentru tipul tău de siluetă, care să aibă o culoare, ce se armonizează perfect cu subtonul pielii pe care îl ai și în care să te simți confortabil este o piesă utilă în garderoba fiecărei femei. Recomandat ar fi să alegi o rochie potrivită pentru mai multe contexte, mai exact un model mai simplu, dar care să te avantajeze din toate punctele de vedere. Poate că ai auzit de little black dress, care în traducere liberă ar fi micuța rochie neagră, considerată de mulți ca fiind o piesă esențială în dulapul unei femei. Ei bine, ar fi util să nu te îngrădești în această idee, ci să alegi o culoare și un model, care pe tine te fac să te simți nemaipomenit. O rochie scurtă și neagră nu este neapărat potrivită pentru toate reprezentantele feminine, motiv pentru care nu îți pune limitări de acest fel. Învață să te cunoști pe tine foarte bine, ce tip de siluetă ai, ce lungimi și culori te avantajează și în funcție de aceste aspecte alege rochia perfectă pentru tine. 

2. O pereche de pantofi cu toc 

Două dintre articolele, care descriu feminitatea sunt rochia și pantofii. De rochie am vorbit, așa că urmează partea legată de încălțăminte. Aici este util să cunoști faptul că este bine să ai în garderobă perechi de pantofi cu toc, ușor de asortat și calitativi. La modlet.ro găsești astfel de modele, având o gamă largă, încât să găsești perechea pe care ți-o dorești. De asemenea, fii atentă la lungimea și grosimea tocului și alege un model în care ai posibilitatea să te deplasezi cu ușurință. 

3. Lenjeria intimă adecvată 

Lenjeria este baza oricărei ținute, fiind astfel deosebit de importantă. Chiar dacă ai o ținută, care se așează impecabil pe corpul tău, însă lenjeria intimă nu este una potrivită look-ul creat nu va mai arăta deloc bine. Spre exemplu, este recomandat să ai un sutien simplu într-o nuanță nude, bandă pentru sâni în situația în care ai o rochie, ce îți dezvelește spatele, dar nu numai în cazul acesta. Totodată, lenjeria modelatoare se găsește a fi incredibil de utilă în cazul în care îți dorești să-ți modelezi puțin silueta și să ascunzi anumite imperfecțiuni. Firește că piesele cu dantelă, cu diferite modele sunt foarte senzuale și frumoase, însă înainte de a le cumpăra pe acelea asigură-te că ai în dulap lenjeria intimă de bază, care nu arată neapărat excepțional, dar care poate fi ideală pentru a forma o ținută senzațională. 

Așadar, alege inteligent articolele din garderoba ta, gândindu-te când cumperi ceva dacă ai cu ce să asortezi haina respectivă și ai posibilitatea să o integrezi în ținutele tale. De asemenea, nu uita de importanța articolelor de bază și cât sunt de utile acestea în formarea unor look-uri impresionante.

Sursa foto: pexels.com