17 iulie 2024

FIFA isi propune venituri de 11 miliarde dolari in urmatorii 4 ani

Gianni Infantino și-a început al doilea mandat ca președinte FIFA, după ce a fost reales fără opoziție pentru a conduce fotbalul la nivel mondial pentru încă patru ani, în timpul celui de-al 73-lea Congres FIFA, care a avut loc la Kigali, în Rwanda.

Imediat după realegerea sa, președintele Infantino a declarat: “A fi președinte FIFA este o onoare incredibilă, un privilegiu și este, de asemenea, o mare responsabilitate. Sunt cu adevărat emoționat de sprijinul dumneavoastră și vă promit că voi continua să slujesc FIFA, să slujesc fotbalul din întreaga lume și să slujesc toate cele 211 asociații membre FIFA”.

Pentru prima dată în istorie, un Congres FIFA electiv a avut loc în Africa. Procedura de validare a lui Gianni Infantino a fost deschisă de Paul Kagame, Președintele Republicii Rwanda. Federatia Romana de Fotbal a fost reprezentata la Congresul FIFA prin președintele Răzvan Burleanu, care este și membru în Consiliul FIFA, secretarul general Radu Vișan și secretarul general-adjunct Gabriel Bodescu.

Pentru următorul ciclu financiar al FIFA, a fost declarat angajamentul de 11 miliarde dolari în venituri, în următorii patru ani, ceea ce reprezintă o creștere substanțială a țintei inițiale, de 6,4 miliarde dolari față de ciclul anterior.

Detalii pe Reusita.ro, site-ul emisiunii realizata de catre Daniel Lazar si care, din 2005, PROMOVEAZA VALOAREA, prezentand oameni si afaceri de succes.

Foto: FIFA.com

Articolul FIFA isi propune venituri de 11 miliarde dolari in urmatorii 4 ani apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.