18 aprilie 2024

Descoperă cum să alegi cea mai potrivită cadă freestanding pentru acasă!

Îți amenajezi locuința personală și ai ajuns în stadiul în care trebuie să alegi obiectele sanitare pentru baie?

Dacă îți dorești calitate, dar și produse aspectuoase, indicat este să te orientezi către noile obiecte de pe piață, care sunt în ton cu tendințele actuale. De exemplu, află care sunt detaliile de care să ții cont, înainte de a opta pentru o cada freestanding:https://elves.ro/29-cazi-freestanding, pentru a fi sigur că iei decizia corectă!

Cada freestanding – realizată din acril, un material de calitate

Spre deosebire de multe alte materiale de pe piață, care sunt folosite pentru realizarea căzilor, acrilul se face remarcat prin numeroasele sale proprietăți deosebite, dar și prin aspectul interesant. De exemplu, despre acril este bine să știi că rezistă foarte bine la zgârieturi, păstrându-și aspectul la fel ca la început chiar și după câțiva ani de utilizare.

Montaj facil

În ceea ce privește partea de montaj, poți opta pentru a așeza cada în baie ori în altă încăpere din casă, atâta timp cât dispui de o scurgere eficientă, la care să o conectezi. De exemplu, dacă îți dorești să te bucuri în dormitor de o priveliște deosebită, nu ezita să așezi cada lângă fereastră, pentru a te relaxa la superlativ în momentele tale intime.

Pentru a fi sigur că pe termen lung nu întâmpini probleme, asigură-te, însă, că pardoseala susține foarte bine greutatea căzii din acril, care este una mai mare decât a altor modele de pe piață. Mai mult, ia în considerare și faptul că atunci când este plină cu apă, cada devine și mai grea.

Dimensiunea potrivită

Nu uita să verifici și spațiul de care dispui, înainte de a cumpăra o anumită cadă freestanding. De exemplu, poți utiliza o ruletă normală, pentru a verifica lățimea, lungimea, dar și adâncimea. Totodată, este bine să te gândești și la persoanele care urmează să folosească cada: cu cât acestea sunt mai înalte, cu atât cada trebuie să fie mai lungă, pentru a fi suficient de confortabilă.

Culoare

Din punct de vedere cromatic, cele mai des întâlnite căzi de pe piață sunt cele albe și cele crem. Pe acestea le poți utiliza cu încredere, indiferent de design-ul pe care vrei să îl construiești în încăperea respectivă. Mai ai la dispoziție, însă, și alte nuanțe deosebite, care îți permit să-ți pui imaginația la contribuție.

Cu picioare sau fără?

În funcție de imaginea pe care ți-o dorești atunci când alegi o cadă, este bine să ai în vedere că obiectul sanitar poate fi simplu, fără picioare sau poate avea picioare. Dacă îți dorești, de exemplu, să te bucuri de o imagine romantică, în stil vintage, poți alege picioare cu linii curbe, deosebite, iar astfel ai parte de un aspect cu totul aparte, diferit de tendințele actuale, dar extrem de interesant.

Tipul de baterie

Nu uita nici de bateria potrivită pentru cada pe care ți-o dorești! Aceasta poate fi simplă, cu montaj pe cadă sau poate fi cu picior, montată direct pe podea. Rămâne la alegerea ta care este varianta potrivită, în funcție de bugetul de care dispui, dar și de imaginea de care vrei să te bucuri.

Elves.ro îți propune o gamă foarte largă de obiecte sanitare de calitate, pe care le poți utiliza acasă. Pe lângă cada potrivită, de aici poți comanda foarte ușor și oglinda baieElves potrivită, dar și baterii de cadă ori de lavoar interesante. Alegând să comanzi online produse de top, economisești timp și bani și, totodată, ai la dispoziție descrieri detaliate, care te ajută să iei cea mai bună decizie!

Date de contact:

Email: office@elves.ro

Telefon: 0760 077 183