23 mai 2024

Craft Mystic îți pune la dispoziție lumea magică a cristalelor semiprețioase (P)

         Cristalele și pietrele naturale semiprețioase de la Craft Mystic sunt autentice. Cu astfel de cristale semiprețioase vei fi capabil să îți ții propriile ședințe de terapie alternativă. Descoperă-le pe fiecare în parte și află ce fel de proprietăți au. Îmbunătățește-ți stilul de viață cu firma Craft Mystic.

Cristalele și pietrele semiprețioase de la Craft Mystic nu au dat niciodată greș

         Pasiunea pentru cristalele și pietrele semiprețioase te poate duce departe. Dacă înveți cum să le mânuiești și în ce circumstanțe să le folosești, atunci acestea nu au cum să dea greș. Un cristal poate fi cheia ta spre o viață mai liniștită, mai lipsită de energii toxice.

         La Craft Mystic poți găsi pietre și cristale naturale , bijuterii, ornamente, lumânări și multe alte produse care să te ajute în călătoria ta spirituală. Când ai în plan să te autodepășești sau pur și simplu să te vindeci spiritual, produsele lor te pot ajuta. Totuși, este important să fii consistent atunci când le folosești.

         Vindecarea energetică este un proces care are nevoie de tip. Este o practică veche care te poate ajuta să te echilibrezi emoțional. Cu Craft Mystic, îți poți crea propriul altar mistic sau propria rutină meditație sau terapie. Un cristal și niște bețișoare parfumate sunt perfecte pentru a seta starea de spirit.

Alege produsele Craft Mystic potrivite pentru tine

         La Craft Mystic poți alege dintre foarte multe cristale și pietre. Ei pun la dispoziție o gamă largă de astfel de produse pentru ca fiecare să își poată găsi ceva care să îl ajute. Echipa Craft Mystic este expertă în domeniu, deci ei au ales produsele perfecte pe care să le ofere clienților.

         Există o multitudine de feluri prin care îți poți alege cristalul pe care să îl iei acasă. Poți intra întru-un magazin și să te plimbi printre rafturi până vezi ceva ce te atrage energetic. Poți citi pe net despre proprietățile acestora și să te decizi ce crezi ca ți s-ar potrivi.

         O altă modalitate ar mai fi să îți alegi cristalul conform zodiei astrologice pe care o ai. Acesta este cel mai simplu mod prin care te poți decide ce fel cristal să alegi. Dacă îți cunoști zodia, atunci îți va fi simplu să te decizi. Iată câteva zodii și cristalele/pietrele care le sânt asociate:

Zodie Cristale și pietre semiprețioase
Berbec Diamant, Acvamarin, Jasp Rosu, Carneol, Ametist, Aventurin
Săgetător Ametist, Turcoaz, Citrin, Lapis Lazuli, Topaz Albastru  
Taur Cuarț Roz, Turmalina, Malachit, Safir, Lapis Lazuli, Smarald, Ochi de tigru  
Scorpion Granat, Acvamarin, Jasp, Turmalina, Obsidian, Citrin
Rac Labradorit, Aventurin, Carneol, Onix, Piatra Lunii, Opal, Perla  
Balanță Peridot, Acvamarin, Turmalina, Safir, Lapis Lazuli  

Proprietăți pe care cristalele și pietrele le pot avea

         Cristalele și pietrele autentice semiprețioase au multe proprietăți benefice. Multe dintre ele alungă stresul sau te pot face să te concentrezi mai bine. Pot avea puterea de a vindeca boli sau chiar de a vindeca spiritul.

         Acvamarinul, spre exemplu, are proprietatea de a calma și de a îndepărta confuzia. Are rol în protecție contra energiilor întunecate. Carneolul, pe de altă parte, oferă curaj și vitalitate. Există foarte multe asemănări și deosebiri între cristale li pietre. Craft Mystic te poate ajuta să le afli pe toate.

Seturi de la Craft Mystic pe care nu le vei putea refuza

         Craft Mystic pune la dispoziție cele mai variate și calitative seturi. Este imposibil să nu găsești ceva pe placul tău care să te încânte. Uite câteva exemple de produse pe care Craft Mystic le recomandă:

  1. Colier cu pandantiv hexagonal din agat negru – Piatra semiprețioasă realizată manual, înfășurată într-o sarma de cupru, sub forma unui copac al vieții
  2. Lumanari colorate – Set 36 lumanari pentru ritualuri și 6 suporturi negre din ceramica
  3. Cristale Naturale si Pietre Naturale Vindecătoare Chakra – Set complet din 34 Piese pentru meditație, spiritualitate – Selenit, Lapis, Citrine, Ametist
  4. Mini Set cu 7 mini pietre semiprețioase polisate si 7 cristale semiprețioase hexagonale naturale – cristale vindecătoare pentru meditație, ameliorarea anxietății, yoga

Totul este mult mai simplu cu Craft Mystic

         Dacă ai nevoie de cristale și pietre semiprețioase autentice care să îți îmbunătățească modul de a trăi, poți apela la Craft Mystic, Pe site-ul lor craftmystic.ro găsești mult mai multe detalii legate de produsele lor.

Articolul Craft Mystic îți pune la dispoziție lumea magică a cristalelor semiprețioase (P) apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.