19 aprilie 2024

Atletii de la CSS Ploiesti – 2 titluri de campioni ai Romaniei la CN C2!

În perioada 1 – 2 aprilie 2023, s-au desfășurat, în Sala de atletism „Ioan Soter” din cadrul Complexului Sportiv Lia Manoliu din capitală, finalele Campionatelor Naționale rezervate copiilor categoria 1 și 2. La concurs au participat peste 1200 sportivi din toată țara, iar atleții de la CSS Ploiești, pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au reușit să obțină 5 medalii: două medalii la categoria copii 1 și trei la categoria copii 2!

Cele mai strălucitoare medalii au fost obținute de copiii categoria 2 prin Iannis Niculescu (foto sus), sportivul pregătit de prof. Florin Andrei reușind în proba de 60 m, cu timpul de 8.44 sec., să obțină medalia de aur și să intre în posesia titlului de Campion al României, respectiv ștafeta 4 x 200 m de la aceeași categorie, în componența Andrei Neculai – Iustin Ioan – Iannis Niculescu – Ștefan Moisoiu, care, cu timpul de 1.53.24 min., a câștigat medalia de aur și titlul de Campion al României.

A treia medalie la copii categoria 2 a fost obținută de Ștefan Moisoiu (foto sus), elevul pregătit de prof. Maria Andrei reușind, cu timpul de 29.09 sec., în proba de 200 m, să obțină medalia de argint, fiind la 4 sutimi de secundă de medalia de aur!

CSS Ploiești a avut o evoluție meritorie și la categoria Copii 1, obținând două medalii de bronz cu ștafeta 4 x 200 m fete -1.49.67 min., în componența Rebeca Prunoiu – Ștefania Cîrjan – Sara Echimescu – Ana Maria Ștefan, respectiv ștafeta 4 x 200 m băieți – 1.48.01 min., în componența Ionuț Guță – Alexandru Tudorache – Alexandru Ioniță – Mihai Chivu.

Articolul Atletii de la CSS Ploiesti – 2 titluri de campioni ai Romaniei la CN C2! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.