17 iulie 2024

ATENTIE! O noua campanie de MESAJE FALSE in numele ANAF, prin care se solicita achitarea unor sume de bani pana in data de 8 aprilie

Conducerea ANAF informează că astăzi numeroși contribuabili au primit mesaje false, transmise în numele ANAF, prin care li se solicită să achite sume de bani până în data de 8 aprilie, „în caz contrar, inspectorii antifraudă vor porni o investigație și se va înainta Poliției un ordin de reținere.”

„Solicitarea frauduloasă a fost transmisă de pe o adresă de email care nu aparține instituției, iar documentul conține greșeli gramaticale precum și o serie de elemente, nespecifice comunicărilor ANAF.

Atragem atenția, pe această cale, să nu deschideți aceste emailuri și să nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut.

Foarte important: să NU transmiteți banii solicitați!

Reamintim că Serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, a fost creat și dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituția.

De asemenea, contribuabilii pot obține informații fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF 0314039160”, precizează reprezentanții instituției.

Articolul ATENTIE! O noua campanie de MESAJE FALSE in numele ANAF, prin care se solicita achitarea unor sume de bani pana in data de 8 aprilie a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.