23 mai 2024

5 tipuri de pardoseli care merita atentia ta

Amenajarea unui spatiu, indiferent de natura sa, presupune foare multa munca si o atentie deoseobita, mai ales cand vine vorba despre alegerea si montarea celei mai bune pardoseli.

De aceea, este bine sa stii ca te poti orienta fie catre pardoseli PVC Milucon, fie catre cele industriale sau alte modele interesante, care sa iti asigure calitate si rezistenta pe termen lung. Descopera din urmatoarele randuri principalele elemente pe care este bine sa le cunosti despre fiecare varianta in parte!

Pardoseli PVC

Rezistente la agenti chimici puternici, dar si la caldura si la trafic intens, pardoselile din PVC sunt excelente pentru a fi utilizate cu precadere in spatiile comerciale, dar si in spitale ori cabinete medicale, acolo unde traficul este unul intens. Mai mult, te poti orienta catre aceasta solutie si atunci cand vrei sa amenajezi un depozit ori o fabrica, intrucat vei oferi angajatilor un mediu sigur in care sa isi desfasoare activitatea.

Despre pardoselile din PVC mai trebuie sa stii ca sunt acustice si izolate fonic, fiind totodata antideparante, antistatice si conductive. Durata de viata a acestor pardoseli reprezinta un alt plus important, pe care sa il iei in calcul!

Pardoseli industriale

Excelente pentru spatiile industriale, pardoselile speciale sunt concepute astfel incat sa reziste chiar si la traficul intens, dar si la utilizarea unor echipamente grele de manipulare a marfurilor. Usor de aplicat, pardoselile industriale rezista foarte bine la cerintele industriei moderne de procesare, fiind excelente pentru a fi folosite in industria de automobile, in industria farmaceutica, precum si in industria alimentara.

De regula, sistemele de pardoseli sunt obtinute pe baza de rasini si sunt formate din mai multe straturi subtiri de rasini epoxidice ori poliuretanice. Dupa intarire, acestea prezinta o rezistenta mecanica excelenta, precum si o rezistenta chimica impresionanta. Cu o durata mare de viata, pardoselile industriale merita atentia ta mai ales atunci cand vrei sa iti deschizi un business.

Pardoseli epoxidice

Nu uita nici de pardoselile epoxidice! Acestea sunt ideale pentru a-ti proteja podelele obtinute din beton ori ciment de factori agresivi care pot aparea in timp. Mai mult, pardoselile epoxidice sunt si interesante din punct de vedere estetic, fiind potrivite mai ales pentru spatii generoase ca suprafata. Usor de aplicat, fara rosturi deranjante si simplu de intretinut, pardoselile epoxidice sunt deseori folosite pentru spatiile comerciale, pentru cabinetele medicale, dar si pentru depozite ori in industria alimentara.

Pardoseli poliuretanice

O alta solutie, pe care o ai la dispozitie atunci cand cauti pardoseli de calitate este sa optezi pentru cele poliuretanice. Moderne, eficiente, simplu de aplicat, dar si de intretinut pe termen lung, pardoselile poliuretanice sunt preferate in special de catre proprietarii de cabinete medicale, dar si de catre cei care au restaurante ori terase. Pardoselile din aceasta categorie sunt antiaderente, oferind celor care le utilizeaza un nivel sporit de siguranta.

Pardoseli elicopterizate

Daca iti doresti sa apelezi la cea mai simpla varianta de pardoseala pe care o ai la dispozitie, cea elicopterizata este perfecta. O poti utiliza pentru a realiza sape de calitate, intr-un timp mult mai scurt decat daca ai alege alte tipuri de pardoseli, iar astfel vei obtine o suprafata perfect plana, rezistenta pe termen lung.

Echipa Milucon iti vine in ajutor atunci cand vrei sa obtii o pardoseala de calitate. Fie ca ai nevoie de pardoseli industriale: https://www.milucon.ro/pardoseli-industriale/, fie ca iti doresti modele poliuretanice sau epoxidice, pe toate le poti studia atent inainte de a lua o decizie, pentru ca mai apoi sa fii multumit de hotararea pe care o iei!

Date de contact:

Email: office@milucon.ro

Telefon: 0766 419 049