16 aprilie 2024

Piercingul în nas, un accesoriu la modă. Apelează la un salon specializat

Piercingul are o istorie lungă și este utilizat încă din cele mai vechi timpuri, fiind apreciat în multe culturi din întreaga lume. Odată cu trecerea timpului, alegerea introducerii unui piercing și-a păstrat popularitatea.

Citește rândurile de mai jos pentru a descoperi ce este un piercing nas: https://inkstar.ro/piercing-in-nas/,cum se realizează procedura, dar și informații pe care trebuie să le cunoști pentru a-ți îngriji ulterior zona, până la vindecare,.

Ce este un piercing nas?

Un piercing nas reprezintă o modalitate de decorare a corpului. Realizându-se un orificiu în zona nasului, se atașează în acel loc o bijuterie. De asemenea, piercingul se poate realiza și în alte părți ale corpului, cum ar fi în urechi, limbă, buric, sprâncene sau chiar în zonele intime.

Cum se realizează procedura?

Pentru a-ți pune un piercing în nas, este foarte important să te adresezi unui profesionist calificat și să nu optezi pentru varianta de a-ți face singur piercingul acasa, ori cu ajutorul unui prieten. Într-un salon de piercing sau într-unul pentru tatuaje licențiat, te vei putea bucura de rezultatul dorit, fără a te expune riscului unor complicații sau chiar a posibilității apariției unei infecții. Procedura de introducere a piercingului debutează cu alegerea locului în care dorești piercingul și, de asemenea, cu alegerea bijuteriei pe care o dorești. După alegerea locului și a bijuteriei, artistul va curăța zona foarte bine, reducând astfel riscul apariției unei infecții ulterioare. Cu ajutorul unui marker special, acesta va marca locul ales cu exactitate, iar acolo va face perforarea. Ține cont de faptul că, dacă dorești să eviți disconfortul, poți discuta cu artistul despre utilizarea anesteziei locale. Cu ajutorul unui ac steril, piercerul va realize perforarea propriu-zisă, iar apoi, va introduce în orificiul creat, bijuteria aleasă de tine.

Cum trebuie îngrijită zona?

După finalizarea procedurii, piercerul îți va oferi toate informațiile de care vei avea nevoie, astfel să știi cu exactitate cum va trebui să îngrijești zona ulterior, până la vindecarea completă a acesteia. Pentru a avea totuși o idee în privința acestui aspect, ar trebui să știi că ulterior, zona ar putea să te facă să te confrunți cu un disconfort sau chiar cu o durere pentru câteva zile. Soarele va trebui evitat, dar și praful ori nisipul. Așadar, nu alege să îți faci un piercing înainte de a merge în concediu la mare! Zona va trebui igienizată corespunzător, prin intermediul unor soluții saline. Abia după vindecarea completă a zonei te vei putea bucura cu adevărat de decizia pe care ai luat-o!

De ce este important să alegi un salon autorizat?

Importanța alegerii unui salon autorizat nu trebuie trecută cu vederea, ci dimpotrivă. Într-un astfel de loc vei beneficia de serviciile unui artist cu experiență, pasionat de munca lui, care nu îți va pune sănătatea în pericol. Doar în acest fel vei putea fi sigur că rezultatul final va fi cel așteptat de tine, și că sănătatea și starea de bine nu îți vor fi puse în pericol. Așadar, optează pentru realizarea piercingului dorit într-un salon autorizat!

InkStar.ro este locul în care ai posibilitatea de a obține piercingul pe care îl dorești, în cele mai bune și sigure condiții. Fie că dorești să optezi pentru un piercing în nas, unul în ureche sau chiar în buric, contactează acest salon piercing Bucuresti chiar aici utilizând datele de pe site, și alege să îți pui sănătatea pe primul plan, fiind sigur că vei obține rezultatul dorit fără probleme!