17 iulie 2024

Petrolul- Sepsi: „Meciul va fi unul foarte, foarte greu”! Cine prevesteste asta? Declaratie impresionanta a mijlocasului Seto!

[ad_1]

Pentru prima dată în istoria participărilor sale în primul eșalon, Petrolul merge la Sf. Gheorghe.

 Partida de pe „Sepsi Arena”, pe care mulți dintre ploieștei o așteaptă „cu sufletul la gură” se va desfășoare vineri, începând cu ora 21.00.

În aritmetica acesti competiții trebuie ținut seamă că, după 17 etape, cele două echipe sunt despărțite de patru puncte în clasament, cu avantaj de partea „galben-albaștrilor”, 26 vs 22, iar un rezultat pozitiv ar reprezenta pentru „lupi” un imbold moral extrem de important în perspectiva ultimelor confruntări ale anului.

Cele două echipe se cunosc bine, în condițiile în care, deja, s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon. În Superliga, în turul primei faze a campionatului, a fost 1-1 la Ploiești, iar mai apoi, tot pe „Ilie Oană”, Sepsi a câștigat cu 3-1, în debutul fazei grupelor Cupei României.

„Sepsi este o echipă bună a campionatului nostru, pregătită de un antrenor de mare valoare. De altfel, este un club care a crescut an de an și care își propune, de la un sezon la altul, obiective tot mai îndrăznețe. E drept, poate că în momentul de față nu este într-o situație foarte bună în clasament, dar sunt sigur că meciul va fi unul foarte, foarte greu”, a spus Nicolae Constantin, cel care nu vede partida ca pe o „finală” pentru play-off. „Nu ne gândim la așa ceva, ci privim meciul doar ca pe unul foarte important și ne interesează punctele puse în joc. Va fi foarte greu, pentru că întâlnim o echipă care reușește să aibă multe acțiuni ofensive, poate să atace atât pozițional cât și să folosească arma contraatacului, și nu mai departe de etapa trecută a câștigat fără drept de apel la Pitești, așa încât trebuie să fim prudenți, atenți, și să nu facem greșeli mari. Ține de noi să le facem viața grea și dacă vom reuși asta, atunci putem să obținem un rezultat bun”, a adăugat tehnicianul „galben-albaștrilor”.

Constantin nu îl va avea la dispoziție pe Christian Irobiso, cel care a primit trei etape de suspendare după cartonașul roșu văzut în meciul cu UTA, și așteaptă verdictul medicilor în privința altor jucători ai săi, ce au acuzat, în ultimele zile, unele probleme de natură medical. „Irobiso e singurul absent cert la acest moment, dar mai sunt doi jucători care nu s-au pregătit zilele acestea și rămâne să vedem, până la ora meciului, dacă vor fi apți. Însă, avem un lot care ne permite să venim cu alți jucători în locul celor care pot absenta, iar acesta este unul dintre lucrurile pe care mă bazez atunci când spun că putem face un meci bun și putem obține un rezultat pe măsură”, a mai spus Nicolae Constantin.

Duelul de vineri seară a fost prefațat și de către unul dintre veteranii „găzarilor”, mijlocașul… japonez Takayuki Seto. „Ne așteaptă un meci greu, pentru că întâlnim o echipă bună, care pasează bine. Au jucători valoroși în atac, tehnici, și trebuie să fim atenți până în ultimul minut. Dar, mergem acolo încrezători că putem face un joc bun și că ne putem întoarce acasă cu un rezultat pozitiv”, a mărturisit fotbalistul nipon, cel care, în ciuda evoluțiilor apreciate din ultima perioadă, este destul de exigent în ceea ce-l privește. „Nu știu dacă este o perioadă foarte bună pentru mine, eu cred că pot și mai mult! Aceasta este părerea mea, că pot ajuta mai mult, atât pe faza ofensivă, cât și pe cea defensivă. Am avut și câteva șanse mari să înscriu în ultimele meciuri, n-am reușit, dar, până la urmă, cel mai important este să câștige echipa”, a mai adăugat Seto.

IMPORTANT: Partida, care va începe la ora 21.00, va fi condusă de către o brigadă alcătuită din George Cătălin Găman (Craiova) – Florin George Neacșu (Câmpulung Muscel) și Vladimir Urzică (Piatra Neamț). Rezervă: Ionuț Coza (Cernica, Ilfov). Arbitru VAR: Sorin Costreie (Buftea). Arbitru AVAR: Vlad Bârleanu (București). Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare, pentru arbitraj) și Constantin Stătescu (București, pentru organizare).

Articolul Petrolul- Sepsi: „Meciul va fi unul foarte, foarte greu”! Cine prevesteste asta? Declaratie impresionanta a mijlocasului Seto! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link