13 aprilie 2024

Aparatul de Tăiat cu Plasmă de 60 Amp, 220V: O Revoluție în Atelierele Auto și Industriale

Aparatul de Tăiat cu Plasmă de 60 Amp, 220V: O Revoluție în Atelierele Auto și Industriale

Într-o eră în care tehnologia și eficiența sunt cheile succesului, alegerea echipamentelor potrivite pentru atelierul dvs. auto sau industrial este esențială. Astăzi, vreau să vă prezint o soluție care nu doar că va crește productivitatea, dar va asigura și o calitate superioară a muncii: Aparatul de Tăiat cu Plasmă de 60 Amp, 220V, disponibil prin Toolsboxservices.

Tehnologie Avansată pentru Performanță Superioară

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale acestui aparat este implementarea tehnologiei IGBT (Insulated Gate Bipolar Transistor). Această tehnologie oferă un control optim al curentului electric, permițând o tăiere foarte stabilă și eficientă. Cu un consum energetic de doar 7.9 kW și o eficiență de 80%, aparatul oferă o valoare excepțională pentru investiția făcută.

Calitate și Durabilitate

Nu numai că aparatul promite eficiență, dar vine și cu o carcasă robustă, fabricată din metal de înaltă calitate, concepută pentru a rezista la condiții dure de lucru. Un sistem de răcire eficient, combinat cu protecție termică, asigură o durată de viață extinsă a echipamentului.

Ușurință în Utilizare

Aparatul vine standard cu un afișaj digital, facilitând astfel monitorizarea și ajustarea parametrilor de tăiere. În plus, este dotat cu diverse funcții de siguranță, inclusiv protecție împotriva supraincărcării, pentru o utilizare fără griji.

Specificații Tehnice

  • Gama amperaj: 20 – 60A
  • Tăiere maximă în adâncime: 1-20mm
  • Sarcina de lucru: 60%
  • Consum aer: 200 litri pe minut
  • Presiune de lucru: 4 bari

Ce Include Pachetul

  • Pistolet de tăiere cu plasmă
  • Clește de masă
  • Reductor presiune cu separator de umiditate
  • Cablu la sol

Aparatul de Tăiat cu Plasmă de 60 Amp, 220V este o alegere excelentă pentru oricine caută eficiență, durabilitate și precizie în tăiere. Dacă sunteți în căutarea unei astfel de mașini, vă recomand cu încredere să achiziționați acest produs de la Toolsboxservices, un furnizor de încredere care oferă doar echipamente de cea mai înaltă calitate.

Pentru mai multe informații și pentru a face o achiziție, vizitați site-ul Toolsboxservices.

Top of Form