17 iulie 2024

Ai un prieten care se întoarce acasă după o lungă perioadă petrecută în altă țară? Top 3 activități de făcut împreună cu acesta

Ai avut un prieten care a fost plecat o perioadă îndelungată și ați reușit să vă vedeți doar prin intermediul rețelelor de socializare? Îți lipsește timpul petrecut cu el? Simți nevoia de momente pline de distracție în compania prietenului tău?

Dacă răspunsul la aceste întrebări este da, categoric trebuie să planifici diferite activități, pentru a-i sărbători cum se cuvine întoarcerea și pentru a recupera puțin din timpul în care ați fost la distanță unul față de celălalt.

Iată topul activităților care nu sunt de ratat în cazul revederii cu un prieten drag:

1. O seară în oraș

Un restaurant unde să serviți o băutură bună și o mâncare delicioasă, dar în care să vă bucurați și de prestațiile live a diferiților artiști, este un loc nemaipomenit în care să-l duci pe prietenul tău. Berăria H este o berărie în București, unde aveți posibilitatea să vă bucurați de acest pachet complet. Câțiva dintre artiștii care urmează să cânte aici sunt Grasu XXL și Guess Who, în data de 11 februarie 2023, Antonia va încânta privirile și auzul în 18 februarie 2023. De asemenea, joia este destinată petrecerii în această berărie, petrecând ca într-un club. 

Diversitatea este ceea ce caracterizează această berărie, având invitați artiști din diferite zone și cu diferite stiluri muzicale, așa că alege seara în care cântă artistul vostru preferat și vă veți bucura de o seară plină de voie bună.

2. O seară pentru jocuri sau vizionarea unui meci

Majoritatea bărbaților sunt pasionați de jocuri pe calculator sau de fotbal, și nu numai. Alege o activitate care vă pasionează pe amândoi și invită-l într-o seară la tine, pentru a vă bucura împreună de respectiva activitate. Poate chiar una pe care obișnuiați să o faceți înainte ca el să plece și, în acest fel, veți retrăi momentele frumoase de odinioară.

O astfel de seară este perfectă și pentru a povesti despre cum au fost viețile voastre în perioada în care nu v-ați văzut, ce vi s-a mai întâmplat, cum au decurs lucrurile, fiind o seară bazată pe relaxare și timp de calitate petrecut împreună.

3. Câteva zile la cabană

Pentru câteva zile pline de distracție, adună mai mulți prieteni și mergeți într-o escapadă la o cabană. Astfel, vei petrece timp cu prietenul tău, proaspăt întors acasă, dar și alături de alți prieteni dragi. Alocați-vă timp pentru distracție, voie bună și bucurați-vă de prietenii pe care îi aveți alături.

Ca mici sfaturi pentru câteva zile la cabană, aveți grijă să nu lipsească muzica, o boxă fiind printre principalele lucruri de notat pe lista, pentru a vă simți bine și a dansa pe ritmurile care vă plac. Asigurați-vă mâncarea pentru acele zile petrecute la cabană, un echipament corespunzător, căci suntem în sezonul rece și trebuie să aveți grijă să nu plecați bolnavi de acolo și, bineînțeles, câteva jocuri, pentru multe râsete.

În concluzie, revederea cu un prieten drag este un moment nemaipomenit și mai ales dacă te simți la fel de confortabil în preajma lui, ca înainte să plece. Așa că, alege să recuperezi o parte din timpul în care nu v-ați putut vedea, planificând câteva activități care să vă binedispună pe amândoi.

Sursa foto: magneto.ro